Leiden vertelt:

Oproep!

De Cultuurcoaches in de wijk zijn een initiatief van de gemeente Leiden en laten de jeugd, ouderen en mensen in de zorg kennismaken met o.a. muziek, nieuwe media, beeldende kunst, dans en theater.
Kunst Kaartje in de bus
De Cultuurcoaches brengen cultuur naar jou toe, ook nu iedereen thuis zit! Per post willen wij graag mensen wat kunst en cultuur meegeven. Misschien weet jij wel iemand (een opa, oma of buurman) die graag een Kunst Kaartje willen ontvangen.

Stuur dan de gegevens (naam en adres) naar
cultuurcoach@bplusc.nl en dan zorgen wij dat er binnenkort een kaartje op de
mat valt! Wij zijn op zoek naar sprankelgedachten!

Leiden vertelt
De Cultuurcoaches zijn op zoek naar persoonlijke verhalen, jouw verhaal. Juist nu. In een tijd dat iedereen binnen moet blijven en aan huis gekluisterd is, wordt een zoektocht gestart naar een uitwisseling van speciale herinneringen.
Beschrijf je meest bijzondere culturele herinnering. Het kan een gedachte zijn van lang geleden of heel recent. Alles mag! Wanneer werd je echt geraakt door dat wat de mens ooit maakte? Alle verhalen worden online gezet en worden gebundeld in een mooi fotoboek: Het boek van Leidse verhalen. Jouw bijdrage kan ook anoniem zijn.Schrijf, teken, dicht, fotografeer dit op een A4  Stuur je sprankelgedachte vóór 31 mei op naar de Cultuurcoaches per post of mail. Mail: cultuurcoach@bplusc.nl
In het onderwerp zet je: Leiden vertelt. 

BplusC Bibliotheek Nieuwstraat
T.a.v. Cultuurcoaches
Nieuwstraat 4
2312 KB Leiden