DUURZAME HUIZENROUTE

Bezoek het Mobiele Energiepunt tijdens de Duurzame Huizenroute.

Bewoners uit Leiden geven uitleg tijdens de Duurzame Huizenroute op 28 oktober en 4 november. Hoe warm voelt het in een geïsoleerde woonkamer? En waar kun je het beste beginnen als je het huis wilt verduurzamen? Ontdek het bij een duurzaam huis op zaterdag 28 oktober en 4 november 2023 tijdens de Nationale Duurzame Huizenroute.

De bewoners laten zien hoe zij hun huis hebben aangepakt en delen hun ervaringen met verschillende maatregelen. Kijk welke huizen in Leiden meedoen op www.duurzamehuizenroute.nl en schrijf je snel in voor een bezoek. Jouw huis opgeven en openstellen voor bezoekers kan uiteraard ook nog steeds. Tijdens een rondleiding vertellen de deelnemende huiseigenaren graag meer over de maatregelen die ze hebben genomen en wat zij achteraf misschien anders zouden doen. Met deze tips kunnen bezoekers hun voordeel doen voor hun eigen huis.

Mobiel Energiepunt.
Op 28 oktober, de eerste dag van de Duurzame Huizenroute staat ook het Mobiel Energiepunt in Leiden, in het Huigpark. Heb je vragen over energiebesparing, isolatie, zonnepanelen of het verduurzamen van jouw huis? De deskundige adviseurs en energiecoaches van Energiek Leiden staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Combineer het bijvoorbeeld met een bezoek aan een duurzaam huis! Het Mobiele Energiepunt staat dit jaar op vier verschillende locaties in Leiden, bekijk de agenda op www.gagoed.nl/mobielenergiepunt. In 2024 komt het energiepunt ook naar andere Leidse wijken.