HINTS PRIJSVRAAG 18 JUNI 2022

Hier zijn ALLE aanwijzingen en waar deze te vinden zijn. Los de puzzel op en lever deze voor 15.00 uur in bij van Laarhoven. Daar staat een doos waar het wedstrijdformul.ier in kan. Om 16.00 uur is bij van Laarhoven de prijsuitreiking. MIS HET NIET.

1 - KWALITARIA = Madurodam
2 - BRUNA = Molen de Valk
3 - LUCIANO =Stevensbloem
4 - SLAGERIJ STEVENSBLOEM = Holle bolle Gijs
5 - SCHOONENBERG = IJffeltoren
6 - VAN LAARHOVEN = Oceanium
7 - STEVENSHOF VIS = Stevenshofje
8 - BIKE TOTAAL VAN HULST = Beeld en Gluid
9 - BAKETBALPAAL = Pampus
10 - KRAAM SCOUTING = Atomium
11 - BALLENVANGER KUNSTGRASVELD = Vrijheidsbeeld (ij is 1 letter)
12 - KRAAM DIERENASIEL = Hortus
13 - KRAAM PUZZELSTUK = Wilhelminabrug
14 - KRAAM MOLENSTICHTING = Leiden Centraal
15 - KRAAM WIJKRAAD = Vuurwerk
16 - PILAAR HUIS VAN DE BUURT = Cornelis Joppensz

Met al deze aanwijzingen moet het u lukken om de puzzel te ontcijferen. Het antwoord is de titel van een boek. Een boek wat alles met de Stevenshof te maken heeft. Op 18 juni 2022 kunt u tot 15.00 uur uw wedstrijdformulier inleveren bij van Laarhoven optiek, Stevensbloem 29 te Leiden. Om 16.00 uur zal de prijsuitreiking aldaar plaats vinden.

Er zijn geweldige prijzen te winnen waaronder een 1e prijs, een Landahl vakantiecheque, ter waarde van
€ 500,- ja u leest het goed, VIJFHONDERDEURO. Ook de andere prijzen zijn de moeite waard. Dus kom naar het wijkfeest en doe mee.