VOORAANKONDIGING WIJKFEEST

Wijkfeest 18 juni 2022

Heeft u de datum al in uw agenda staan?

Op zaterdag 18 juni organiseert Wijkvereniging Wijkraad Stevenshof het wijkfeest, in samenwerking met verschillende organisaties uit de wijk.

De aanleiding is het 40-jarig bestaan van de wijk. Op 15 december 1982 werd namelijk de eerste paal geslagen.

Het wijkfeest begint zo langzamerhand vorm te krijgen.

Zo hebben de scouting, de ijsvereniging, Incluzio, SOL, BplusC en de winkeliersvereniging inmiddels hun medewerking toegezegd, en zijn zij begonnen met de uitwerking van hun plannen. Verder zal er nog contact zijn met andere organisaties, waarover wij u later meer zullen laten weten.

Wat op dit moment al zeker is, is dat er onder de luifel van het Huis van de Buurt veel optredens zijn en waar u naar veel verschillende soorten muziek kunt luisteren. De Band of Liberation zal ’s middags in de omgeving van het winkelcentrum te beluisteren zijn. In samenwerking met BplusC en Incluzio zal de werkgroep Kunst en Cultuur van de Wijkvereniging "Wijkraad Stevenshof" een muzikale prijsvraag organiseren, waarbij u behoorlijke prijzen kunt winnen.

Bij de kraam van de wijkvereniging kunt u enveloppen trekken en wie weet wint u daar een leuke prijs mee.

In het park kunt u kennismaken met de “Blue Zone”, een plek waar gezondheid voorop zal staan. De werkgroep Vitaal van de wijkvereniging wil hiermee verwijzen naar de blauwe zones op aarde waar men zeer gezond leeft, en ouder wordt dan waar dan ook op aarde.

Om alles goed te kunnen laten verlopen, hebben wij uw hulp nodig. Wilt u ons helpen om deze dag tot een geslaagde dag te maken? Laat het ons dan weten via communicatie@wijkraadstevenshof.nl Geef aan waar uw interesse ligt, en wij brengen u in contact met de betreffende organisatie.

Zin in een voorproefje! Klik op de link en maak kennis met The Band of Liberation dan weet u in ieder geval wat u van hen verwachten kan.

Houd facebook en deze website in de gaten dan praten wij u geregeld bij over het wijkfeest. Tot 18 juni.