HOERA HET IS WIJKFEEST

Wijkfeest 18 juni 2022

DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG EN HAAL HET WEDSTRIJDFORMULIER BIJ DE BRUNA OF BIJ VAN LAARHOVEN. ZIE HIERONDER WAT ER TE WINNEN VALT.

- Eerste prijs: een waardecheque van Landal van € 500,00
- Tweede prijs: een waardecheque van de Dutch Dakota Club voor een rondvlucht voor 2 personen ter waarde van € 300,00
- Derde prijs: een diner voor 2 personen in de Hoftrammm ter waarde van € 200,00
- Vierde tot en met tiende prijs: deze worden aangeboden door Winkeliersvereniging Stevensbloem.

Naast deze prijsvraag kunt u enveloppen trekken in de kraam van de wijkvereniging. Ook daar zijn veel leuke prijzen te winnen. De opbrengst van deze kraam gaat in zijn geheel naar “Stichting Puzzelstuk”. SOL organiseert een kindervrijmarkt. Meer informatie volgt later.

Het Buurthuis/Incluzio/BplusC heeft het programma rond voor het muziekprogramma onder de luifel van het Buurthuis: van funk, disco, soul en rock, tot het popkoor Leedvermaak en klassieke muziek.

In het park staan marktkramen waar u kennis kunt maken met verschillende organisaties die te maken hebben met de wijk, en met de geschiedenis van de wijk. Er is een demonstratie karate, er kan worden gebasketbald, pijl en boog schieten, de Stichting Smalspoor is aanwezig, de molen is open en nog veel meer. En niet te vergeten de springkussens. Als klap op de vuurpijl en een optreden van de Band of Liberation. Binnenkort kunt u het volledige programma lezen op onze website en via de posters bij de winkeliers.