Werkgroep Groen op de Vitaliteitsmarkt

Op zaterdag 11 september van 11.00 – 15.00 uur vindt het Vitaliteitsfestival plaats op de parkeerplaats tussen het Gezondheidscentrum en het Buurthuis. Ook werkgroep groen zal daar aanwezig zijn met een eigen stand met informatie over onze projecten en acties in. de wijk

Samen aan de slag!
Wie nog geen boomspiegel of geveltuin heeft geadopteerd, kan zich op het Vitaliteitsfestival meteen aanmelden – de eerste 10 adoptanten ontvangen direct een startpakket met een €25 tegoedbon van Intratuin, een boek over Leids Groen en een plantje om mee te beginnen. Voor de andere geïnteresseerden hebben we een mooie kortingsbon van Intratuin klaarliggen. Met dank aan de Gemeente Leiden en Intratuin Voorschoten!

Kinderen kunnen op papier hun eigen boomspiegel tekenen en verdienen daar direct een plantje mee.
Leer over onze projecten en hoe je zelf je plantje kunt bijdragen om onze wijk te vergroenen!

Jaar van de Tuin
Op 11 september worden door wethouder Marleen Damen de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de boomspiegelwedstrijd voor kinderen en de fotowedstrijd voor de mooiste tuin van de Stevenshof. Deze wedstrijden heeft de werkgroep groen georganiseerd in het kader van het Jaar van de Tuin.