Verzilver je teGOEDbon! 

TeGOEDbonnen ontvangen?
De teGOEDbonnen zijn nu bij alle Leidse woningeigenaren bezorgd. Als je de bon niet ontvangen hebt of  ben je hem kwijt, dan kan je via deze link eenmalig een nieuwe bon aanvragen. Het duurt dan ongeveer twee weken totdat je de nieuwe teGOEDbon met de post ontvangt. Let op: je kunt maar één bon per huishouden verzilveren en de code is uniek.

Hoe zet je de TeGOEDbon het beste in?
De bon is op verschillende manieren te gebruiken. Je kunt kleine energiebesparende maatregelen aanschaffen zoals led lampen of kierdichting. Als je een grotere investering wilt doen zoals een energiezuinig apparaat met label A+++ of een inductiekookplaat kun je met de bon een deel van het aankoopbedrag terugvragen. Maar ook het laten inregelen van je verwarmingsinstallatie of een energieadvies behoren tot de mogelijkheden. 

Het verzilveren van de bon gaat digitaal, met je DigiD. Ken je iemand die hierbij hulp nodig heeft? Geef het aan je wijkambassadeur door! Hij of zij kan contact opnemen en helpen.

Kort webinar op donderdag 1 oktober 20:00 uur 
Twijfel je hoe je de teGOEDbon het beste kunt gebruiken? Omdat je woning wellicht al vrij goed geïsoleerd is? Of je niet weet waar te beginnen?
Meld je dan aan voor ons korte digitale bijeenkomst. Daar kunnen we bespreken wat voor jouw situatie de beste optie is. Na aanmelding ontvangt je alle gegevens om mee te doen.
Tips:
Maak een foto van je tegoedbon, dan kun je op een later moment de code snel vinden. 
Lees ook de voorwaarden op de website van Duurzaam Bouwloket en aanvullende informatie op gagoed.nl.