PolderGenootschap 2016


Op 18 oktober j.l. heeft het 10e PolderGenootschap van de Wijkvereniging Wijkraad Stevenshof plaatsgevonden in Brasserie Buiten bij het Valkenburgse meertje.

Het PolderGenootschap is voor het eerst gehouden in 2001 om vrijwilligers, besturen, pers en politiek bij elkaar te brengen om banden aan te halen, herinneringen op te halen en gewoon te genieten van een gezellige avond.

bramDeze avond, die werd geopend door de voorzitter van de wijkvereniging Ron Derogee, werd opgeluisterd met 4 fantastische optredens van Samantha Siewell in diverse typetjes, zoals o.a. Liza Minelli en Celine Dion.

Op ieder PolderGenootschap wordt de Polderprijs uitgereikt aan een vrijwilliger uit de Stevenshof, die zich heeft ingezet om de wijk een stukje beter te maken. Dit jaar heeft Bram du Prie de prijs in ontvangst mogen nemen. Hij zet zich al dertig jaar in voor de speeltuinvereniging van onze wijk. Dit heeft hij op allerlei manieren gedaan; in diverse bestuursfuncties, als organisator van evenementen, maar ook als schuurder, schilder, knutselaar om de toestellen en het wijkgebouw op orde te houden.

 

Op twitter: van Roeland Storm:

bram2