Foto´s straat BBQ


Omdat het pleintje achter de Hannie Schaftstraat hard achteruit ging, hebben de bewoners van deze straat besloten om op zaterdag 16 mei jl. hun schouders eronder te zetten om tot een geweldig resultaat te komen. Het werd een geslaagde dag, waarop in de middag zelfs de zon nog doorkwam. Een aantal gezinnen hebben het pleintje een grote schoonmaakbeurt gegeven, waarbij de speeltoestellen, tegels en paaltjes werden afgespoten en de boel verder werd opgeleukt en opgefrist. De paaltjes waarvan het verf afgebladderd was, hebben een nieuw kleurtje gekregen. Als afsluiting van deze dag is er een barbecue georganiseerd, waar in totaal 25 volwassenen en 20 kinderen van hebben genoten. Uiteraard weer met steun van de wijkvereniging.

Frank Pijnacker.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Zaterdag 6 september 2014 was het zover. Voor het eerst na vele jaren werd er weer een buurtbarbecue georganiseerd voor de bewoners die aan het speelpleintje bij het Guurtje Riemenshof wonen. De opzet was dat het op zijn Amerikaans zou gaan, dus iedereen nam zijn eigen eten en drinken mee. De aanleiding was het feit dat, omdat er zoveel nieuwe mensen waren komen wonen in ons buurtje, het weer eens tijd werd om kennis te maken. Dat laatste is gebeurd en zoals u op de foto’s kunt zien, was het reuze gezellig. Dankzij een bijdrage van de Wijkvereniging Wijkraad Stevenshof waren wij in de gelegenheid om een springkussen te huren en daar waren de kinderen ontzettend blij mee. Er was zelfs nog wat geld over om op ijs te trakteren. Dankzij de medewerking van de weergoden kon de dag niet meer stuk en is besloten om in 2015 weer een dag te organiseren.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

WK 2014 Barbequein de Hannie Schaftstraat

Ongeveer 2 maanden voor het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië waren we al druk bezig met de voorbereidingen in de Hannie Schaftstraat. Bij iedere wedstrijd van het Nederlands elftal waren er gemiddeld 80 volwassenen en 40 kinderen aanwezig. Of de wedstrijd nu om 18:00 uur of om 22:00 uur begon het maakte niet uit iedereen was weer van de partij.

De eerste wedstrijd van het Nederlands elftal begon op een vrijdag om 21:00 uur tegen Spanje. Ideale dag en tijdstip voor een gezellige barbecue. Hiervoor hebben wij van de Wijkraad subsidie gekregen. Nogmaals vanuit de Hannie Schaftstaat “Wijkraad bedankt!”

Gegroet de Organisatie

(Frank, Jan, Marcel, Arthur, Erik, Martin)

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

“12 juli 2014. Het was weer een geslaagd straatfeest weekend voor ons. Bedankt weer voor de bijdrage van de Wijkraad.

Carolien van der Reijden”.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

 

 

 

Straatbarbeque IJsbaan, zaterdag 28 juni:

“Mede door jullie subsidie is onze straatbarbeque een groot succes geworden. Door deze bijdrage hebben we een beamer kunnen huren, waardoor wij de WK Voetbaal buiten op een groot scherm konden volgen. Nogmaals heel erg bedankt.”

De BBQ Boys

Ronald en Leen

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Straatbarbeque 18 juli in een deel van de Maria Rutgersweg.

“Wat hebben we dit jaar weer geluk gehad. Het was prachtig weer. De hele avond (en nacht) was het warm. We hebben heerlijk gegeten. De kinderen hebben weer veel samen gespeeld. En natuurlijk met water. Er was een waterballonnen gevecht en water gevechten. Fijn om weer eens uitgebreid met de buren te praten. Wijkraad, bedankt voor jullie bijdrage!

Esther Loozen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.